Ervaringen van een oefenpersoon

Daaf : Deze vrouw heeft me geholpen mijn energetische behandelervaringen te verdiepen doordat ik in haar energieveld op speurtocht mocht gaan. Ook haar ervaringen vermeld ik graag op dit deel van de website.

 

Vrouw 39 jaar :

- Waarom deed je de behandeling? Welke klacht had je?

Ik deed het uit nieuwsgierigheid en zei graag ja op je verzoek om oefenpersoon te zijn. Ik had geen bewuste specifieke klacht.

 

- Wat waren je verwachtingen vooraf ?

Goed op basis van eerdere ervaringen met jou.

 

- Hoe vond je de behandeling zelf / de locatie / de behandelaar?

Prettige behandeling en behandelaar.

 

- Hoe ervaarde je de behandeling, wat deed het met je ? (voelde je iets?)

Ik werd meteen heel emotioneel, de tranen liepen gewoon uit mijn ogen, zonder echt met inhalen te huilen (wat mij niet zo snel gebeurt in het bijzijn van anderen of al zo snel aan het begin van een behandeling). Dit gaf me het inzicht hoe zeer een bepaalde persoonlijke en recente kwestie met mijn vader me verdriet deed en hoe ik mijn rol hierin had vervuld (dat had wat liefdevoller gemogen). Klaarblijkelijk zat het me heel erg hoog, wat ik me niet zo besefte.

 

De behandeling luchtte mij op. Kort na de behandeling viel ik in een ongekende diepe slaap.

 

Je gaf me ook aan dat ik in een transformatieproces zat. Typisch hierbij was wel dat de volgende dag de kwestie met mijn vader ineens een heel positieve draai kreeg (zonder mijn toedoen trouwens). Moeilijk uit te leggen, maar voor mij dus heel bijzonder en de behandeling is hierin heel steunend geweest, m.i. is dit proces erdoor versneld en verdiept.


- Wat merk je nu na afloop?

Over het algemeen voel ik me lekkerder, ontspannender en ik heb een meer accepterende houding t.o.v. mezelf, anderen en mijn situaties.

 

- Zou je de behandeling aanraden bij anderen ?

Jazeker, als zij voor energetische behandelingen open staan.

 

 

 

Centrum Ankh  |  info@centrum-ankh.nl