Reiki MasterReiki

Volgens de traditionele Reiki Usui methode is de Mastergraad bedoeld om met Reiki een verdere verdieping te bereiken in je persoonlijke groei en neem je het besluit om Reiki te willen verspreiden, bijvoorbeeld door het geven van behandelingen, cursussen, inwijdingen of workshops.

 

De Mastergraad geeft je de mogelijkheid anderen in te wijden in de Reiki zodat ook zij deze universele levenskracht kunnen ervaren en doorgeven. 

 

 'Reiki is prachtig in eenvoud'

' De leraar verschijnt wanneer de leerling gereed is'

 

 

De opleiding tot Reiki Master volgens de Usui-methode is een persoonlijk traject. Een aantal zaken staan vast als inhoud van deze opleiding.  Daarnaast spreken jij en ik af wat de verdere inhoud is die het beste bij jou en mij past.

Hierbij kun je denken aan de hoeveelheid begeleiding, het aantal inwijdingen die je bijwoont of de feedback op door jou georganiseerde cursussen of inwijdingen. 

In samenspraak komen we tot een overeenkomst, waarna we aan de slag kunnen gaan. 

  

 

De cursus wordt door Daaf gegeven in een sfeervolle ruimte waar alle materialen aanwezig zijn. Zaken die je eventueel zelf dient mee te nemen, lees je in de bevestigingsbrief van de cursus.

 

 

Reiki Master cursus

Tijdsduur     : in overleg

Data             : in overleg.

 

 Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen.

 

 

 

 

Centrum Ankh  |  info@centrum-ankh.nl